Pages

Wednesday, July 27, 2011

Your blog is stupid and you are a moron

Pagi-pagi lagi dah bangun bersiap-siap hantar isteri dan anak kemudian pergi ke tempat yang aku nak pergi. Tetiba dapat sms dari isteri, "Awak cuba baca blog awak. Ada orang tinggal komen mencarut kat blog awal. Geramnya!". Hehehe...marah betul isteri saya itu. 

Ini komen yang buat isteri geram sangat lepas membacanya,


Sempat pergi ke blog pengomen ni, terus buat aku faham kenapa dia tulis macam ni. Sebab dia ala-ala jiwa terganggu. Aku takkan tulis nama blog dia sini, takkan free-free aje bagi traffic.

Biasalah bila berblogging ni. Kita tak boleh nak puaskan hati semua orang. Kalau ada kritikan, jangan tersentap dulu. Baca dan fahami pandangan pengkritik tu dan mungkin kita boleh belajar dari kritikan tu. 

Tapi kalau kritikan yang tak berguna macam yang aku dapat pagi ini, ignore sahaja. Tak perlulah nak balas membalas. Buang masa aje.

5 comments:

  1. haha emo sangat la tu...abaikan je org2 seperti itu...

    ReplyDelete
  2. ape la..bkn ade faedah buat cmtu

    ReplyDelete
  3. Insulting comments? Some people just have too much free time to key in those words.

    ReplyDelete
  4. bilerlah nak jumper orang macam tu..leh balas balik... hye moron..haha..abaikan jer orang mcm tu :)

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang