Pages

Thursday, July 7, 2011

Macam mana nak increase earning ChurpChurp?

After baca Afra Yuri cashing out ChurpChurp earnings dia yang terbaru "Second cashout from ChurpChurp", membuatkan aku terfikir macam mana dia boleh cepat cash out? Aku pun usaha juga dengan ChurpChurp ini nak dekat dua tahun dah, tapi masih lagi tak boleh cashout. Tak percaya, tengoklah kat bawah tu.

Alahai ChurpChurp
So, kepada blogger-bloggers yang sudi berkongsi ilmu atau tips, aku amat menghargainya. Sharing is caring, betul tak?

6 comments:

  1. sme gk...ssh gk churp2 nie nk increase...nuff iejjah pn 2x5.....kahkahkah...earning xpenah nek...mungkin kena slalu blog walk kot...hehe..iejjah jrg blogwalk cz xmnyempat kot..... :}

    ReplyDelete
  2. hehe....samela naseb kite nih.
    ;)

    ReplyDelete
  3. same la dgn aku bro..naik ciput je..orang lain dah ribu2 dah..bab churp2 aku baru join..ada la sket...haha klu ada tips kongsi2 ye..:-)

    ReplyDelete
  4. saya pun jarang main sangat dengan churp churp ni.. kurang berkenan dengan model bisnes dia la.. just pendapat peribadi

    ReplyDelete
  5. kene rajin chrup-chrup ni
    mama pon kadang letih nak tunggu

    ReplyDelete
  6. sama lah ana punye lah...xder...earning xper
    sama kite usaha tangga kejayaan k...
    harap2 kite semua akan berjaya gak satu hari nanti
    janji jgn putus asa....
    Wassalam.........

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang