Pages

Monday, July 25, 2011

Borong Sakan di Maybank Treats Fair 2011

Minggu lepas ada singgah di Maybank Treats Fair 2011 di Midvalley Convention Centre, Midvalley. Tak pernah pergi dan kali ini sebab ada free time sikit singgahlah kejap. Treats Points pun boleh tahan banyak,  teruslah terjah. 

Kali ini nak biarkan gambar-gambar tell the story of my trip to Maybank Treats Fair 2011.

Fire drill outside Midvalley with fire trucks
Entrance Maybank Treats Fair

Display di luar yang buatkan teruja nak masuk 
Boleh check Treats Points kita di Customer Service Centre
EpiCentre target utama....boleh dapat ke iPad2 dengan point yang ada?
Ramai pulak orang belek iPad. Hot item!
Booth Maxis, Samsung dan Lumix
Terjah booth Canon..DSLR menarik minat
Tawaran-tawaran percutian menarik di booth MAS
TV and audio display di booth Samsung
Booth ini jual barang-barang permainan kanak-kanak
Cash Twister. Grab duit yang berterbangan dalam tu. Dapat 5 ringgit aje
Will surely come again next year. Need to collect more points!
End of the day, boleh tahan juga barang-barang yang aku dapat. Walaupun tak dapat iPad2 idaman hati tu walaupun boleh aje tambah sikit duit untuk cover points yang tak cukup, tapi puas hati sebab dapat barang-barang untuk wife dan Kaisan.

Remote control helicopter.
Jam original Casio G-Shock yang dah lama target 
Sony walkman 
Music Laptop untuk Kaisan
Beg laptop dan rechargeable batteries

2 comments:

  1. knapa kt twister tu dapat duit sikit jaa? diorg letak sikit utk grab ka?! hukk...

    ReplyDelete
  2. sy pegi gak, tp credit card applications drp acc Mebeng existing ni, tak dpt on the spot or 1 hr approval. dia ckp minggu depan baru proses application n bagi tau status. pelik la yg customer baru apply tu cepat je dpt approval.

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang