Pages

Wednesday, June 29, 2011

Apa itu "Wordless Wednesday"?

Gambar Kaisan ini sekadar hiasan
Ok. Maybe aku tak berapa up to date tapi apa itu Wordless Wednesday? Aku tahu title is self explanatory tapi apa criteria untuk buat posting Wordless Wednesday? Tak boleh post apa-apa dengan perkataan untuk sehari suntuk pada hari Rabu ke? Hanya gambar sahaja ke? Berapa kali boleh post pada hari Rabu?


Diantara kawan-kawan blogger yang aku perasan hari ini buat entry Wordless Wednesday

Anyone care to explain? Transformers 3, Rosie Huntington-Whiteley, Malaysia lawan Taiwan, World Cup qualifier, Khairul Fahmi Che Wan

4 comments:

  1. Kaisan posing dengan bergaya sekali..

    ReplyDelete
  2. stakat ni baru kali kedua sy wt WW..
    so utk hari rabu majoriti blogger lebih fokus en3 bgambar & kurang publish en3 panjang2 mcm biasa ^^

    ReplyDelete
  3. Thanks Ummiross. Kaisan mmg suka bergaya santai mcm tu kat rumah.

    Caliph, thanks for the explanation. Tapi kena whole day takleh guna perkataan?

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang