Pages

Sunday, June 26, 2011

Kenapa kau search fesyen rambut pemuja syaitan?

Screenshot dari Nuffnang analytics
Pelik pulak bila orang pergi cari "fesyen rambut pemuja syaitan". Ada ke benda macam tu? Angel hair aku pernah lah jumpa dan makan pun pernah.

Angel Hair Spaghetti RM 4.29 kalau beli dari Tesco
Shia Lebeouf, Megan Fox, Transformers 3, Dark of the Moon, Michael Bay, Steven Spielberg, Rosie Huntington whiteley, patrick dempsey, movie tickets, kate middleton, pippa middleton, prince william, wimbledon, nadal, de gea,

9 comments:

  1. hahaha..ape motif pn xtaw la kn..

    ReplyDelete
  2. dh bosan agaknya dgn fesyen standard, hukk...

    ReplyDelete
  3. Huh? For real? And if they go to the barber with that info, agaknya pening jgk kepala barber tu nak follow.. :)

    ReplyDelete
  4. keyword pelik haha
    pnh gak dpt
    pelik2

    ReplyDelete
  5. haha..cane la leh search yg tu jumpe blog ni..

    ReplyDelete
  6. tak pasan lak spaghetti tu nama angel hair.ahahah
    dah follow awak!
    nak header blog free?
    mai datang blog saya:)
    http://matalebam.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. hehe..xad fesyen lain ker yg dia nak cari agk yer..hernmmmm

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang