Pages

Thursday, June 9, 2011

Once you go black, you can still go back...#FACT!


Hari ini selepas satu meeting yang amat bertuah & berbaloi dengan kawan lama, aku pergi buat retail therapy untuk diri aku. 


Kebetulan Nokia E71 aku pun sudah cecah expiry date sebagai main phone.

Korang pernah dengar satu english phrase " Once you go black, you won't go back" kan? Haa, ini buktinya phrase tu salah. Boleh come back, tapi jadi putihlah macam Blackberry 9300 Curve 3G aku ni. 




BB baru aku ni ber-OS-kan Blackberry OS6 yang membuatkan aku terus decide untuk beli. Features lain sama aje macam Curve 3G yang lain, tapi pada aku yang penting senang aku nak BB Messenger dengan family & kawan-kawan sudah cukup. Paired up pulak dengan Blackberry services dari Tune Talk Mobile Prepaid (RM 0.98/day atau RM 28/bulan) memang good combination. Oh lupa, now its 3G too!


Retail therapy memang best. Tapi tak bolehlah buat selalu, nanti tinggal habuk je dalam kocek.

3 comments:

Comment here

Ads by Nuffnang