Pages

Saturday, June 25, 2011

Sweet Saturday

Recipe for fun or disaster?

Apakah yang akan jadi bila satu botol besar A&W Root Beer, satu tab vanilla ice cream dan satu botol Hershey's chocolate syrup? Maharaja Lawak, Nora Elena, aaron aziz, transformers, manchester united, nur fathia, tonton, seks

A&W Root Beer Float Double Scoop Vanilla with Chocolate Syrup Home Made Style

Haaa...inilah dia A&W Root Beer float double scoop vanilla dengan chocolate syrup homemade style. Nampak tak syrup coklat yang meleleh tu? Fuuhh..
seks milf, duit cepat, utusan online, video seks anwar ibrahim

4 comments:

  1. baru td rs nak g A&W pas balik keje
    tup2 bo dah wat n3 psl ni
    eeeeeeeeeeeeeeiiiihhh..seyes sedap ke bo
    nti nak wat sndiri lah
    thx share resepi ahaks

    ReplyDelete
  2. el~ total cost utk bahan2 only RM 8. Boleh dapat berapa byk cawan dah tu. Kalau kat A & W dapat 2 cawan aje kot..

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang