Pages

Tuesday, June 21, 2011

Aik?!! Tak gayat ke dia?

Tak gayat ke Kaisan ni?
Minggu lepas aku ada letak posting "Kaisan yang bercita-cita tinggi". Masa tu ingatkan lepas ini Kaisan takde nak mintak naik tempat-tempat tinggi lagi. 

Tapi sejak entry tu, suka pulak dia tempat tinggi ni, lagi-lagi kalau ada suis lampu untuk di tekan-tekan. Tengoklah koleksi gambar anak aku yang makin jadi "dare devil" macam legend Evil Knievel tu.

Nak main suis lampu punya pasal
Tempat tinggi kat dalam hotel room di Port Dickson
Kesian mama dia kena tunggu tengok dia main kat playground
P/s: Jangan risau. Kami suami isteri memang pantau setiap pergerakan Kaisan ni sebab dah makin buas bila lepas umur setahun ni.

5 comments:

Comment here

Ads by Nuffnang