Pages

Friday, June 24, 2011

Blog Pilihan: cikgeligeli.blogspot.com

Blog cikgeligeli
Tadi kawan aku rekemen baca blog ini. Blog oleh Cik Nora aka Cik GeliGeli menjadi SEMAKIN popular selepas terbitnya Surat Terbuka kepada TV3 - Bantahan Terhadap Penyiaran Siri Drama Nora Elena. Surat tu hanya buat main-main tapi mendapat liputan meluas daripada blog-blog seperti Ohbulan.com dan Gua.com.my sehingga pada dada akhbar. Memanglah unique visits melambung tinggi.

Tulisan memang relax, jujur, lawak dan senang nak relate. Layout pun simple dan sedap mata memandang. Ini menunjukkan cik geli geli mementingkan content dari visuals yang lain. Bo suka blog macam ni sebab blogger tu mengambil berat tentang apa yang di sampaikan.


Trylah baca dan mesti korang pun suka tulisan cik geli geli ni.
Aaron Aziz, Shaheizy sam, kl gangster, siti saleha, stanza cinta, Nur Fathia, 

2 comments:

  1. ni mmg blog fav aku dulu sejak tuan tanah die berhijrah ke luar negara ...die dah private kan blog die ...

    ReplyDelete
  2. ni mmg blog fav aku dulu sejak tuan tanah die berhijrah ke luar negara ...die dah private kan blog die ...

    ReplyDelete

Comment here

Ads by Nuffnang